A kodályi zenepedagógia dimenziói - Lengyel, Emese (Iskolakultúra, 2020)
A Magyar Művészeti Akadémia Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézet legújabb, Fehér Anikó által szerkesztett tanulmánykötete a Kodály-módszert, a gyermekek zenei nevelését járja körül több aspektusból. Így a kötet érinti többek között a zeneterápia fejlődéslélektani vonatkozásait vagy a gyógypedagógiai ének-zene oktatást. Továbbá betekintést nyújt nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi Kodály-kutatások eredményeibe is.