Falakon innen, falakon túl: Dúll Andrea, Somogyi Krisztina & Tamáska Máté (szerk.): Iskolaépítészet Magyarországon. Örökség és megújulás - Dani-Ördög, Dalma (Iskolakultúra, 2021)
Az Iskolaépítészet Magyarországon. Örökség és megújulás című tanulmánykötet az iskolaépítészet fontosságára hívja fel a figyelmet. A könyv a szerkesztői előszó után két nagy és két kisebb fejezetre tagolódik. Az első nagyobb fejezet (Örökség) az iskolaépítészet múltját tárgyalja, míg a másik (Megújulás) a továbblépés lehetőségeit mutatja be; a kettő között elhelyezett két térreprezentáció bemutatja, miként válik az épített környezet az emberi létezés, élet részévé. A kötet a német nyelvterületen, neveléstudományban megjelent, térrel és térbeliséggel foglalkozó elméleti és empirikus kutatások összefoglalásával zárul.