A lakásotthonokban élő fiatalok digitális médiahasználati profiljai - Jakab, György; Németh, Szilvia; Patai, Rita; Timár, Borbála (Iskolakultúra, 2022)
Ebben a tanulmányban a kutatás során elkészült digitális médiahasználati profilokat mutatjuk be. Először a profilalkotás alapvető módszertanát és legfontosabb pszichológiai, médiatudományi és drámapedagógiai elemeit ismertetjük, ezután következik a 12 darab profil szöveges és képi megjelenítése. Végül pedig a kutatás további folytatására vonatkozó javaslatokat közöljük.