Nemzetköziesedés és mobilitás századunkban: Dusa Ágnes Réka: Hallgatók nemzetközi mobilitása a XXI. század elején - Somos, Magdolna (Iskolakultúra, 2022)
Dusa Ágnes Réka (2020). Hallgatók Nemzetközi Mobilitása a XXI. század elején. In Pusztai Gabriella (szerk.), Oktatáskutatás a 21. században. 10. kötet. Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen