Késői szüretelésre alkalmas szőlőfajták cukortartalmának és összetételének alakulása az érés során
Main Article Content
Abstract
In the last few years more and more people can discover the taste of dessert wine which need special so called "late harvested" grape. This paper present the changes of sugár content (SC) as well the glucose (G) and fructose (F) ratio during ripening. Common case the G and F ratio is 1:1, in the over matured grape the fructose content is higher.
Downloads
Download data is not yet available.
Article Details
How to Cite
Sümegi, József, Zsombor Sümegi, Gergő Kispál, Gergő Láda, Antal Véha, and Ernő Gyimes. 2013. “Késői szüretelésre Alkalmas szőlőfajták cukortartalmának és összetételének alakulása Az érés során”. Current Social and Economic Processes / Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok 8 (1-2):77-82. https://doi.org/10.14232/jtgf.2013.1-2.77-82.
Issue
Section
Articles