Háztartási keksz fogyasztási szokásainak vizsgálata a Budapesti Gazdasági Egyetem vendéglátás-szálloda szakos hallgatóinak körében

Main Article Content

Zsófia Fekete-Frojimovics
Beatrix Lenkovics
Kinga Magyarné Horváth

Abstract

Plain biscuits are less prominent, but nonetheless very important type of biscuits, which are widely used in many households. Their production and consumption has a long history. In our survey we wanted to examine today's 19-25 years old age group's knowledge and consumption habits of plain biscuits. Our survey's speciality is that the examined sample consists of 115 Tourism and Hospitality Management students, who are presumably more interested in cooking and foodstuff than the general population, and may have more extensive knowledge of kitchen or even confectionery use of plain biscuits.

Downloads

Download data is not yet available.

Article Details

How to Cite
Fekete-Frojimovics, Zsófia, Beatrix Lenkovics, and Kinga Magyarné Horváth. 2017. “Háztartási Keksz fogyasztási szokásainak vizsgálata a Budapesti Gazdasági Egyetem vendéglátás-szálloda Szakos hallgatóinak körében”. Current Social and Economic Processes / Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok 12 (3):139-51. https://doi.org/10.14232/jtgf.2017.3.139-151.
Section
Articles