Sütőipar fejlesztési irányai napjainkban

Main Article Content

Szabó P. Balázs
Zakupszki Zita Boglárka

Absztrakt

A fogyasztók különböző táplálkozási igényei újabb és újabb követelményeket támasztanak az élelmiszerekkel szemben, ami számos innovációt követel meg a vállalatoktól. Az említett igényeket követő trendek egységes célja a fogyasztók egészséges táplálkozásának biztosítása. A trendek kialakításában jelentős szerepe van az egyének életmódjának, egészségügyi állapotának, továbbá a technológia- és a tudomány fejlődésének. A folyamatosan változó trendek követése az élelmiszeripar összes szakágazatára hatással van, így a sütőipar, mint alapélelmiszert előállító ágazat, sem képez ez alól kivételt, így ehhez alkalmazkodva az számos innovációval állt elő termékeiben, amelyhez igyekszik technológiáját is igazítani.

Letöltések

Letölthető adat még nem áll rendelkezésre.

Article Details

Hogyan kell idézni
Szabó, P. Balázs, és Zita Boglárka Zakupszki. 2019. „Sütőipar fejlesztési irányai Napjainkban”. Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok 14 (3):73-80. https://doi.org/10.14232/jtgf.2019.3.73-80.
Folyóirat szám
Rovat
Agrár-, erdő- és élelmiszergazdaság