Az elektromos hajtásé a jövő? Mikor, hol, hogyan és mennyiért?

Main Article Content

Tóth István Tibor

Absztrakt

Az a meglátásom, hogy sajnos elég sok elfogult, valamely szempontból prekoncepciós „elemzés” létezik és születik a témában, melyek számításában jelentős hiányosságokra utaló eredmények is szerepelnek. Mindez alkalmas az arra fogékony érdeklődőket félrevezetni, gondolataiban összezavarni, esetleg irányítani. Mert könnyebb az érdemi kritikai értékelésnél egy hivatkozás alkalmazása. Célom nem a meggyőzés és az irány megjelölése, inkább ellenkezőleg, a szükséges mértékű elbizonytalanítás, az elmélkedésre ösztönzés, hogy próbáljuk meg több szempontból is megvizsgálni a címbeli, korunkban egyre inkább divat- és üzletijelleget öltő témakört.
Ezt szolgálják a kérdések és a kérdésekben megfogalmazódó következtetések sora is. Több szem többet lát, ha kinyitják, talán a veszélyekből és a lehetőségekből egyaránt.

Letöltések

Letölthető adat még nem áll rendelkezésre.

Article Details

Hogyan kell idézni
Tóth, István Tibor. 2019. „Az Elektromos hajtásé a jövő? Mikor, Hol, Hogyan és mennyiért?”. Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok 14 (1):141-51. https://doi.org/10.14232/jtgf.2019.1.141-151.
Folyóirat szám
Rovat
Műszaki és informatika tudományok