Késői szüretelésre alkalmas szőlőfajták cukortartalmának és összetételének alakulása az érés során

Main Article Content

Sümegi József
Sümegi Zsombor
Kispál Gergő
Láda Gergő
Véha Antal
Gyimes Ernő

Absztrakt

In the last few years more and more people can discover the taste of dessert wine which need special so called "late harvested" grape. This paper present the changes of sugár content (SC) as well the glucose (G) and fructose (F) ratio during ripening. Common case the G and F ratio is 1:1, in the over matured grape the fructose content is higher.

Letöltések

Letölthető adat még nem áll rendelkezésre.

Article Details

Hogyan kell idézni
Sümegi, József, Zsombor Sümegi, Gergő Kispál, Gergő Láda, Antal Véha, és Ernő Gyimes. 2013. „Késői szüretelésre Alkalmas szőlőfajták cukortartalmának és összetételének alakulása Az érés során”. Jelenkori Társadalmi és Gazdasági Folyamatok 8 (1-2):77-82. https://doi.org/10.14232/jtgf.2013.1-2.77-82.
Rovat
Tanulmányok