Megjelent: 2017-08-11

Don toxin mennyiségének változása kovászos tésztában

Ács Katalin, Ács Erika, Varga Mónika, Tóth Beáta, Mesterházy Ákos

129-132

Predikciós statisztikai módszerek az ásványvízfogyasztás előrejelzésében

Sipos László, Gere Attila, Kókai Zoltán, Kovács Sándor, Ladányi Márta

171-178

Gyógyszertári készlet optimalizálás a fogyásadatok függvényében

Gál József, Szentpéteri Zoltán, Rafael Bence

213-218

Magas antocián tartalmú búza genotípusok reológiai jellemzése

Ács Erika, Ács Katalin, Kovács Zsuzsa, Langó Bernadett, Szabóné Czank Bernadett, Cseuz László, Matuz János

133-138

A magyar tanyák funkció-változásának elemzése

Ferencz Árpád, Deák Zsuzsanna

269-276